Miten Happyjuice sai alkunsa?

Miten Happyjuice sai alkunsa?

Happyjuicen tarina sai alkunsa vuonna 2012, kun aloimme tekemään yhteistyötä yhden Euroopan suurimman maku-ainetehtaan kanssa. Ensin teetimme nesteitä omaan tarkoitukseemme ja kavereille jaettavaksi, mutta jo pian kävi selväksi, että nesteresepteillämme on suurta kysyntää, sillä tehdas alkoi valmistaa tekemistämme resepteistä nesteitä maailman markkinoille ja muille brändeille. Asiaa sen kummemmin silloin ajattelematta jatkoimme tuotekehittelyä omaksi iloksemme ja kokeilimme todella innovatiivisiä nesteitä, mm. makutiivisteitä, joissa oli eri yrttejä maailmalta, vitamiinipitoisia nesteitä, laihdutukseen soveltuvia nesteitä, CBD-nesteitä jne.

Teimme niin kovasti hommia toisen yrityksemme kanssa, että emme tajunneet istuvamme todella huikean bisnesidean päällä. Alkuperäinen bisnesideamme oli tuoda CBD-nesteet markkinoille ja tästä juortaa juonensa myös yrityksen nimi Happyjuice. Tarkoitus oli siis brändätä huipputerveelliset ja elämänlaatua parantavat CBD-nesteet pienellä twistillä markkinoille. Yhtiö, jonka kanssa teimme yhteistyötä tänä aikana ei suostunut valmistamaan CBD-nesteitä ja koitimme etsiä sopivaa valmistajaa tuotteilemme, siinä tosin ikinä onnistumatta. Happyjuice oli kuitenkin nyt syntynyt!

halvat makutiivisteet löydät happyjuicelta

Ideasta toteutukseen

Olihan meillä kuitenkin kokemusta eri nesteiden kehittelystä ja valmistusprosessi oli jo tuttua, markkinat eivät ehkä vielä olleet valmiit CBD-nesteille (toisin on vuonna 2018!). Päädyimme perustamaan Happyjuice makutiivisteet ja tämän päälle rakensimme verkkokaupan, jossa möimme laadukkaita makutiivisteitä ja tarvikkeita. Ideallemme todellakin oli tilausta, kasvoimme vuodessa yhdeksi suurimmista toimijista hyvän tuotetuntemuksen, laadukkaiden tuotteiden, edullisten hintojen ja laajan valikoimamme ansiosta ja ripaus onneakin tarvittiin 🙂

On ollut mahtavaa saada palautetta asiakkailtamme (joita tänäpäivänä on jo yli 200 tuhatta ympäri maailmaa), kuinka he ovat nauttineet tuotteistamme ja tehneet omia onnistuneita makutiivisteitään. Happyjuicen strategiana on alusta alkaen ollut: Hyvä asiakaspalvelu, asiakkaan toiveiden kuunteleminen, laaja valikoima, edulliset hinnat ja laadukkaat tuotteet. Nyt vuosien jälkeen katsottuna, strategia on edelleen sama ja konsepti on ollut todella menestykäs. Vuosi 2018 tulee olemaan meille kasvun aikaa, uusia tuulia puhaltaa kevään lämpöisellä voimalla ja olemme valmiit kehittämään yrityksestämme vielä suuremman ja paremman, kuitenkin samalla asiakaslähtöisellä kaavalla. Ilman asiakkaitamme emme olisi mitään!

Nyt meillä on sopimusvalmistajat, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä ja haemmekin jälleenmyyjiä, jotka omaavat saman intohimon ja asenteen, kuin me. Tarjoamamme tuotteet ovat varmasti laadukkaita, tutkittuja ja markkinat ovat jo testattu (kysyntää on!) haluaisitko ne liikkeesi, tai verkkokauppasi valikoimaan? Tee hakemus jälleenmyyjä sivulla ja otamme yhteyttä! HAKEMUS

Mahtavaa vuotta 2018 kaikille asiakkaillemme!

Kauppiaat:

Sami ja Antti

Vastaa