Näytetään kaikki 2 tulosta

Pohjaneste PG ja VG

Täältä löydät tarkoituksiisi sopivat markkinoiden laadukkaimmat pharma-luokituksen omaavat pohjanesteet edullisesti. Lääkeluokitus pohjanesteessä takaa puhtauden ja laadun. Valittavissasi on koot aina 100ml:stä litraan saakka erilaisilla PG ja VG pitoisuuksilla, tai puhdasta PG-pohjaa, tai VG-Pohjaa.

VG, eli kasvisglyseriini ja PG, eli Propyleniglykoli ovat suosittuja raaka-aineita, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin teollisuudessa ja elintarviketeollisuudessa.

Happyjuicen suosituin pohjaneste FFS Liquidsilta on lääkeluokituksen omaava ja varmasti Euroopan puhtain pohjaneste 75VG/25PG suhteella. Käytä saippuan valmistukseen, tai piristä juhliasi savukoneella. Olipa käyttötarkoituksesi mikä tahansa, voit olla varma, että Happyjuicen tarjoamat pohjanesteet ovat puhtaimmat markkinoilla olevat PG ja VG- nesteet. Lääkeluokitus takaa laadun. Kaikki pohjanesteemme valmistetaan Eu-standardien mukaisesti Euroopassa.

Lisä-aineista löydät Menthol-kiteet, makeuttajat, kirpeyttäjät ja muut kokkailuusi tarvittavat ekstrat.

Pohjanesteet ja lisä-aineet - DIY

Pohjaneste 50VG/50PG 500ml

9.90 sis. alv

Pohjaneste 50VG/50PG 500ml Pohjaneste 50VG/50PG 500ml on FFS Liquidsin erittäin korkealaatuinen pohjaneste makutiivisteiden laimentamiseen. Pohjaneste on todella puhdasta, neste on tuotettu Euroopassa. Pakkaus on puolen litran pullo. Katso koko pohjanesteiden ja lisäaineiden osasto TÄSTÄ! FFS Liquids 75VG/25PG pohjaneste

Pohjanesteet ja lisä-aineet - DIY

Pohjaneste 75VG/25PG 1000ml

16.90 sis. alv

  • Valmistettu Euroopassa
  • 75/25 Kasvisglyseroli (E422) / Propyleeniglykoli (E1520)
  • 1000ml pullokoko