Angry gorilla makutiivisteet Malesiasta

uudet angrygorilla makutiivisteet ovat saapuneet happyjuice vapekaupan laajoihin makutiiviste valikoimiin.

Angry gorilla makutiivisteet Malesiasta

Angry Gorillaa testanneena voimme sanoa, että Full Moon on löytänyt vertaisensa! Pitkään luulimme, että Full Moonin kaltaista hedelmäistä makusarjaa, joka maistuu aivan taivaalliselle ei ole tulossa.  Makutiivisteitä sarjassa on 7 erilaista ja niiden pintapuolinen esittely tulee tässä.

Miltä neste tuoksuu?

Aina, kun saamme uusia makutiivisteitä testiin, niin kaikki alkaa nesteen tuoksuttelusta. Moni ostaa aisteillaan kivijalassamme, jossa kaikki makutiivisteet on maisteltavissa ja haisteltavissa ennen ostopäätöstä. Joten korkit auki ja menoksi, selkeästi parhaimmalta ryhmästä tuoksu Koba makutiiviste. Koba tuoksui taivaalliselle ja lähtikin ensimmäisenä miksaukseen, (Koba on cantaloupe melonin makuinen tiiviste)

Harmaita hiuksia raadillemme tuotti valmistajan sekoitussuhde-ilmoitus, joka ilmoitti, että lisää 3ml makutiivistettä 10ml kohden. Siis mitä 30% sekoitussuhde, ei voi olla!?! Kaikki nesteet päädyttiin miksaamaan 10, 15, 20, 25 ja valmistajan suosittelemalla 30 prosentin suhteella. 10 prosentin suhde oli osan raadista makuun aivan sopiva, mutta 15 prosenttia oli jo aivan täydellinen suhde kaikkien makuun. Kaikki yli 15 prosentin suhteet olivat aivan liikaa ja maku oli jopa liian karvas näillä sekoitussuhteilla. Malesialaisilla taitaa olla todella kieroutunut maku-aisti, tai sitten laskutaidoissa vikaa.

Sekoitussuhde 15% ja maut

Sekoita makutiiviste 15 prosentin suhteella ja makua piisaa yllin ja kyllin. Malesialaiset maku-aineet ovat tulleet rytinällä Euroopan markkinoille ja aivan syystä. Parempia hedelmänesteitä on vaikea löytää. Nesteet eivät maistu esanssille ja ovat todella aromirikkaita.

Angry Gorilla Caesar – Guava

Angry Gorilla Caesar makuaine Happyjuicelta
Caesar makutiiviste Happyjuicelta

Caesar Angry Gorillalta on kivan eksoottinen ja raikas Guavan makuinen neste. Monella valmistajalla ei ole guavan makuista makuainetta valikoimissaan, joten tämä oli todella tervetullut uutuus. Nesteen tuoksu ei raatia miellyttänyt, mutta voi isä äitiä, kun neste oli sekoitettu ja käytössä. Mahtava guavan rikas aromi ja tämä taisi ollakin raadin nopeiten tyhjentämiä pulloja. Kokeile, jos etsit jotain uutta ja hedelmäistä herkkua!

Angry Gorilla Cornelius – Ananas

Angry Gorilla Cornelius makuaine
Cornelius makutiiviste Happyjuicelta

Joidenkin valmistajien ananas tiivareissa on ollut ikävä ”kissankusen” haju ja siksi jäämyt ananasnesteet kummittelemaan, mutta huh! Corneliuksessa ei ole tippakaan tuota kuvailemaani hajua, vaan neste tuoksuu raikkaalle ja ihanan makealle ananakselle, jes! 15% sekoitus ja testiin, maku ei petä! Kaikkien aikojen paras ananastiiviste, jota raati on maistanut, kyllä Malesialaiset osaa!

Angry Gorilla Hector – Viinirypäle

Angry Gorilla Hector - Viinirypäle
Hector makutiiviste Happyjuicelta

Tämä oli yhden raatilaisen lempineste ja kyllä se vaan upposi muillekin. Violetin viinirypäleen makuinen maku-aine ja taas kerran kaikki nuotit täydellisessä balanssissa. Miten ihmeessä ne Malesiassa osaa? Tästäkään ei voi olla tykkäämättä..

Angry Gorilla Koba – Cantaloupe meloni

Angry Gorilla Koba makuaine
Koba makutiiviste Happyjuicelta

Nyt aukesi taivaanportit, voi kyllä! Allekirjoittaneen henkilökohtaiseen top5:seen ja rytinällä. Aivan kipeän herkullinen melonineste kevyellä raikkaudella. Koba muistuttaa erään suomalaisen valmistajan nestettä nimeltä: MLN, mutta valitan MLN, voittajasi on löytynyt 😉 Tilaa ennen, kuin allekirjoittanut käyttää varaston omiin tarpeisiinsa!

Angry Gorilla Kong – Banaani

Herkullinen Kong Angry Gorillalta
Kong makutiiviste Happyjuicelta

Ajattelin, että taasko yksi banaanineste, voiko nämä enää yllättää.. Vastaus kysymykseeni oli: kyllä voi! Jokainen suomalainen on maistanut sokerikuorrutteisia pehmeitä banaanikarkkeja ja en tiedä onko myös malesialaiset, sillä tämä on aivan yksi yhteen! Törkeän hyvä banaanin makuinen makutiiviste.

Angry Gorilla Zaius – Mansikka

Angry Gorilla Kong makuaine
Zaius makutiiviste Happyjuicelta

Voiko mansikka edes olla huonosti toteutettu? Pari esanssista maistanut, joten kyllähän se voi. Mutta ei Zaius mansikka! Pehmeä, makea, samettinen ja balanssissa oleva Zaius tarjoaa mansikan ystäville uuden mahdollisen suosikin, ota itse selvää, meidän raadilta iso peukku!

Angry Gorilla Zira – Appelsiini

Angry Gorilla Zira - Appelsiinin makuinen neste
Zira makutiiviste Happyjuicelta

Zira viimeinen sarjasta, muttei vähäisin. Raikas appelsiinimehu jäähileillä. Nyt talven pakkasilla tätä kirjoittaessa Zira jää kyllä sisäkäyttöön, mutta tulevan intiaanikesän (Pouta kertoi) ehdoton suosikki. Appelsiini on todella makea Fantamainen ja upposi raatiin mainiosti.

Siinäpä se sarja sitten pähkinänkuoressa. Pahoittelut hehkutuksesta, mutta kun ei tätä vaan voi moittia! Hinta on hyvä, laatu loistava ja makukartta hipoo täydellisyyttä. Loistavia ominaisuuksia nestesarjassa on myös se, että se ei vaadi tippaakaan kypsyttelyä. Ravistelu ja menoksi toimii vallan hyvin.

Yhteenveto:

  • Testattu sarja: Angry Gorilla
  • 10ml pullokoko
  • Hedelmäinen nestesarja
  • Valmistusmaa: Malesia
  • Ei sisällä diasetylia, eikä öljyä
  • Ei vaadi kypsyttämistä
  • Vaikea vastustaa

Vastaa