Näytetään ainut tulos

Tarvikkeet – Akut – Pullot – DIY ja muut askarteluvälineet

Tarvikkeiden alta löydät markkinoiden laadukkaimmat 18650/26650/20700 akut, laturit, pullot ja muut askarteluvälineet. Askartelu-osio on koottu vain laadukkaista materiaaleista, akut ovat korkeilla purkuvirroilla varustettuja, pullot kestävät vahvimmatkin makutiivisteet ja muut DIY-välineet ovat myös näppäriä apuvälineitä.

Happyjuicen akkuvalikoimaan on valittu vain parhaat ja turvallisimmat valmistajat maailman akkumarkkinoilta. Akut ovat korkeapurkuvirtaisia, pitkäkestoisia ja laadukkaita. Valmistajissa meillä on tunnettuja brändejä, kuten Sony, LG ja Efest. Akkuturvallisuudessa ei kannata pihistellä ja nyt viimeistään ei tarvitse, sillä hintamme ovat todella kilpailukykyiset!

Akkulatureita löytyy 2-paikkaisesta 8-paikkaiseen. Kaikki Happyjuicen valikoimissa olevat akut sopivat näihin akkulatureihin. Suosituimpia 18650-akkuja varten on markkinoiden parhaimmat laturit, kuten Efest Luc v6.

Nestepullovalikoimamme on kattava. Chubby-gorilla pullot edustavat Yhdysvaltalaista designia ja ovat varmasti kestävimpiä markkinoilla oleva makutiivistepulloja. Chubby-gorilla makutiivistepullot kestävät minkä tahansa makutiivisteen ja ovat siten loistava valinta. Nestepulloja valikoimissamme on 10ml koosta aina 200ml asti. Nestepullot ovat varustettu terävillä tippanokilla, joten makutiivisteiden annostelu tippoina onnistuu helposti.

Tarvikkeet - Akut - Pullot - DIY ja muut

Tyhjä Pullo 10ml

0.90 sis. alv